dimarts, 5 de febrer del 2013

Cebri haurà de passar pel quiròfan

FOTO: CEEuropa.cat

Males notícies per a l'Europa i el seu tercer capità: Cebrià Queralt 'Cebri' haurà de passar finalment pel quiròfan, i no tornarà a jugar aquesta temporada. El davanter de l'Europa es va trencar el lligament creuat anterior del genoll el passat 18 de novembre, en el partit al Nou Sardenya davant el Santboià. Els primers diagnòstics ja feien preveure que s'hauria d'estar uns 6 mesos de baixa. El jugador, però, va provar un tractament conservador a base de factors de creixement per intentar escurçar els períodes de recuperació i estar disponible al tram final de la temporada, tal i com explicava ell mateix als companys de l''Històrics BCN' de 7 de Ràdio a finals de desembre. Tot i que en un principi semblava que aquest tractament estava funcionant, quan Cebri va provar de córrer i xutar, es va acabar de trencar del tot en l'entrenament del passat divendres. Així doncs, dijous el davanter de l'Europa visitarà al metge i es confirmaran dates i detalls de la operació. Un cop dur per al vestidor escapulat, tal i com explicava el míster Pedro Dólera als companys de BTV Esports:


Tal i com recordava en el seu dia el web oficial de l'Europa, es tracta de la segona lesió de gravetat que pateix Cebri als últims anys. I és que a l'abril de 2011 ja es va trencar tíbia i peronè al camp del Prat. Sigui com sigui, el que sembla clar és que enguany no podrem tornar a gaudir dels gols del davanter escapulat. Tant de bo se li pugui dedicar el play-off i, posats a somiar, que quan el davanter de 29 anys torni als terrenys de joc en uns mesos, ho faci amb l'Europa jugant a 2ª B...


ÀNIMS, CEBRI!!!*



*Des d'aquí us animem a enviar-li els vostres missatges de suport a Cebri a través de twitter/facebook amb el hashtag #ànimsCebri !!


3 comentaris:

Unknown ha dit...

dejando fuera que eres mi hermano no e conocido a nadie que se desviva tanto por lo que tu te desvives por el futbol a ti el futbol no te gusta tu lo amas lo vives lo llevas dentro de ti cuando te pasan estas cosas es como si te quitaran un trozo muy grande de ti eres impresionante cebri en estos 2 años as dado muchos ejemplos a seguir tu llenas a cualquiera nadie nadie te podra decir nunca nunca que tu en un partido de futbol no lo as dado todo y que aun asi te recuperaras para seguir dandolo todo porque en tu vida nunca te as rendido en nada siempre te as querido superar y eso dice mucho de ti que sepas que tienes muchisima gente detras tuya que nunca estaras solo en nada ya no como jugador que eres muy muy muy bueno sino como persona que no te gana nadie ni nada y piensa una cosa que ahora te viene un sobrino el Martí que tu le tienes que enseñar a jugar a pelota para que de grande sea como tu y yo estar super orgullosa como lo e estado y estoy de ti de mi hermano que te quiero mas que a mi vida y que sepas que ya se que lo sabes que esty aqui para todo lo que quieras eres un super campeon y de esta tambien saldras te quieroooooo

Unknown ha dit...

sabri aunque ponga jaume nadal soy yo la leo el jaume tiene pagina aqui y yo e aprobechado

Traperinho ha dit...

Gràcies per llegir i comentar, Leo, i molts ànims! Segur que ni ens adonarem i en Cebri ja estarà una altra vegada jugant i marcant gols per a l'Europa!