dilluns, 8 de febrer del 2016

Els gols de la jornada 24

FONT: La Xarxa / FCF

Dilluns a 'Vamos, escapulados!' és dia de repassar els gols de la jornada del cap de setmana al grup català de Tercera. La novena consecutiva en què l'Europa puntua i referma les opcions de lluitar pel play-off. Una setmana on destaquen la maniobra en el segon de Kevin Gissy per al Sant Andreu a Granollers (similars a la que va fer Abel Rita en aquella mateixa porteria setmanes enrere), el golàs olímpic de Javi Lara (Prat), la volea de Coro (Palamós), o la triangulació de pissarra culminada per Cesc Clotet per al Sabadell B en el derbi a Terrassa.


ÀLEX, PENDENT DE PROVES; ROVIRA I GABRIEL, A PUNT PER A RUBÍ

Álex Fernández, instants després de fer-se mal al genoll, ahir contra el Manlleu
(FOTO: Fran Capell)

A banda de la cinquena targeta groga a David López, el partit d'ahir contra el Manlleu va deixar diverses incògnites al vestidor de l'Europa pel que fa a possibles baixes de cara a la visita a Rubí del pròxim diumenge. Dues d'aquestes incògnites estan resoltes: tant la forta puntada que va rebre Rovira a bessó i quàdriceps, com el cop al nas del que va ser víctima Gabriel Vidal no tindran major repercusió, i tots dos haurien d'estar disponibles per poder jugar el partit a Can Rosés, si els tècnics ho creuen oportú. A més, dos jugadors que ahir eren baixa, Fran Bea i Iván Vidal, també podran incorporar-se ja a la dinàmica de grup normal, i jugar diumenge si és necessari. La gran incògnita ara mateix de cara a aquest partit és la presència d'Àlex Fernández, que ahir va haver de ser substituït per una lesió al genoll dret que es va fer a la primera part. El futbolista escapulat passa proves mèdiques avui dilluns, que determinaran la seva disponibilitat per als pròxims partits. Confiem que no sigui res i el puguem veure diumenge mateix defensant la samarreta escapulada, buscant la desena jornada invictes i atacar, per què no, la tercera i/o quarta plaça de la classificació.


LA FEDERACIÓ ESPANYOLA CONFIRMA QUE EL CINQUÈ FARIA PLAY-OFF

FONT: FCF.cat

Tal i com explicava ahir en la crònica del partit, fonts de la Federació Espanyola de Futbol ens han corroborat avui mateix que amb la normativa i situació classificatòria actual al grup català de Tercera i al grup 3 de Segona B, el Sabadell B no podria disputar el play-off i la seva plaça passaria automàticament al cinquè classificat (que ara mateix és l'Europa). De fet, així se li va confirmar també dies enrere a un altre dels clubs implicats en la lluita pel play-off que ho va consultar expressament a l'organisme federatiu estatal. Caldrà veure cóm es resol tot plegat si la lliga acaba amb aquesta situació un xic ambigüa i que ha donat peu a moltes interpretacions, però la normativa sembla molt clara al respecte. Sigui com sigui, la millor manera d'evitar dubtes i conflictes és continuar lluitant amb la mateixa fermesa i convicció per l'objectiu fixat fins ara: entrar directament entre els 4 primers. Una fita que es troba ara mateix a només 2 punts...

Els 2 articles de la normativa RFEF vigent que ja publicava ahir
(FONT: RFEF.com)