dimarts, 10 de gener del 2017

Els gols de la jornada 20

FONT: FCF.cat / La Xarxa


JOAN ESTEVA: "ESTEM CAPACITATS PER COMPETIR DAVANT DE QUALSEVOL"

FONT: BTV Esports

Tal i com explicàvem diumenge, la derrota a Peralada que fa caure l'Europa en descens arriba en un moment força inoportú, ja que l'equip de la Vila de Gràcia s'enfrontarà en les 5 pròximes jornades als 4 primers classificats (Peralada, Olot, Vilafranca i Ascó) i a un rival directe (Manlleu). Amb tot, l'entrenador de l'Europa Joan Esteva ha volgut lleçar un missatge d'esperança i de confiança cap a l'afició escapulada de cara a aquest complicat tram de calendari, en declaracions a BTV.


EL FEMENÍ REP DIUMENGE L'AEM LLEIDATÀ, RIVAL DIRECTE

Alegria escapulada després d'un triomf al camp del Barça B que les situa segones
(FOTO: Ernesto Aradilla / Futfem.cat)

L'Europa femení s'està guanyant per mèrits propis l'atenció social i mediàtica de l'europeisme. Diumenge explicàvem l'històric triomf escapulat al camp del Barça B que trencava amb gairebé 3 anys d'imbatibilitat (34 partits) de les blaugranes a casa (pots veure més imatges del partit en aquesta fotogaleria d'Ernesto Aradilla a la web de futbol femení 'Futfem.cat'), i que ha permès a les d'Álvaro Del Blanco situar-se segones, a només 3 punts del líder Seagull. Amb el somni de l'ascens a Primera en l'horitzó, aquest pròxim diumenge a les 16h al Nou Sardenya les escapulades jugaran un altre partit important contra un rival directe a la zona alta de la classificació: l'AEM lleidatà, que és cinquè a 5 punts de l'Europa. En el partit de la primera volta, les gracienques ja van guanyar per 2-4, i diumenge volen repetir el triomf per refermar-se en la segona plaça i mirar de posar pressió al líder. Des d'aquí animem a tots els escapulats que vagin al Nou Sardenya a les 12h a veure el partidàs de l'Europa masculí contra el líder Peralada a completar una gran jornada d'europeisme: a les 16h, al Nou Sardenya, tothom a animar el femení!


DE BODE DIMITEIX PER PRESENTAR-SE A LA REELECCIÓ

De Bode dimiteix i Arturo Ramírez agafa la presidència en funcions
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Com ja us avançàvem divendres en la prèvia del partit a Peralada, el fins ara president de l'Europa Guillaume De Bode ha presentat la dimissió per poder-se presentar a les eleccions del pròxim dia 29 de gener, en què optaria a la reelecció. Amb aquesta dimissió, el vicepresident Arturo Ramírez agafa la presidència en funcions, acompanyat de Ferran Iraola com a secretari i Robert Biete com a tresorer. 

Víctor Martínez, precandidat d'Arrels
(FOTO: twitter Caliu Gracienc)
Després de la renúncia a presentar-se a les eleccions del cineasta Carles Balagué, per ara l'altra única precandidatura que ha manifestat la intenció de presentar-se és la d'Arrels Europeistes, encapçalada per Víctor Martínez. Els socis de l'Europa tenen fins el pròxim dilluns dia 16 per presentar la seva candidatura. Dijous dia 19 a les 19:30h a la sala de premsa del Nou Sardenya es proclamaran oficialment les candidatures que optaran a la presidència. I de divendres 20 a divendres 27 de gener es farà la campanya electoral, que culminarà el dia 29 amb la celebració dels comicis, de 10h a 16h, a la sala de premsa de l'estadi. 



4 ANYS, 1.000 ENTRADES, 236.000 VISITES

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Aquesta entrada que esteu llegint és, segons les estadístiques de Blogger, l'article número 1.000 publicat a 'Vamos, escapulados!' des de la seva creació, l'1 de gener de 2013. Han estat 4 anys molt intensos i plens d'èxits escapulats, i un temps per capbussar-se i aprendre de la història i l'ADN europeista. Quan tot va començar gairebé com un impuls de ressaca de Cap d'Any, ben poc podia imaginar-me que 4 anys després aquest espai hauria tingut gairebé 236.000 visites i m'hauria permès conèixer a tanta gent i viure experiències tan intenses. Així que 1.000 gràcies a tots per la rebuda i el suport, i tot i que darrerament no puc dedicar-li tant de temps com abans, que duri molt de temps i pugui continuar explicant molts èxits en escapulat. Visca l'Europa, i visca la Vila de Gràcia!