dimarts, 26 de gener del 2016

Els gols de la jornada 22

FONT: La Xarxa / FCF

La jornada 22 ha estat un festival de grans gols al grup català de Tercera. A banda de la meravellosa maniobra d'Abel Rita per culminar un contraatac de llibre de l'Europa, en tenim per triar i remenar: començant per la impressionant vaselina de Pau Darbra per al Júpiter; l'espectacular assistència d'Óscar a Merchán en el gol del Terrassa; la rèplica de Manel Sala per al Manlleu amb una volea brutal; l'impecable llençament de falta directa de Víctor Bertomeu per a l'Ascó; o el segon gol de David Toro que va donar el triomf al Santfe davant el Sabadell B al minut 88 (no està recollit en el vídeo resum, però el podeu veure en aquest altre enllaç amb el partit íntegre, a la 1 hora i 54 minuts). Poseu-vos el pitet...

AUTOCAR A PERALADA DE L'AGRUPACIÓ EUROPEISTA

L'Agrupació Europeista organitza un autocar per desplaçar-se diumenge a Peralada a animar l'equip, en el partit que es disputarà a les 17h. L'autocar sortirà des del Nou Sardenya a les 8:30h, i tornarà quan acabi el partit. El preu de l'autocar és de 25 euros per als socis de la penya, i 35 per als no socis, i inclou esmorzar i dinar (l'entrada s'ha de comprar al camp). Les reserves es poden fer trucant al 93 347 00 70 (Tomàs Santiago).

Per cert, canviant de tema, l'exporter escapulat Rafa Leva no tornarà enguany al Nou Sardenya. Tot i que es va enfrontar a l'Europa ara fa unes setmanes amb el Masnou (equip que el va fitxar a l'estiu quan no va ser renovat al conjunt gracienc), Leva deixa ara l'equip maresmenc per incompatibilitats laborals, i torna al que va ser una altra de les seves llars futbolístiques: el Santboià, que lluita per tornar a Tercera en el grup 2 de Primera Catalana. El porter coincidirà en l'equip de Sant Boi de Llobregat amb altres futbolistes de passat recent escapulat, com ara Xavi León o Roberto Camacho