divendres, 9 de juny del 2017

De La Torre i Torres fitxats; Pujol inicia nova tanda de renovacions

Ángel De La Torre, migcampista ofensiu del Júpiter, segon fitxatge de l'Europa 2017-2018
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa 2017-2018 continua definint-se mica en mica. El club gracienc ha tancat avui el fitxatge del migcampista ofensiu del Júpiter Ángel Pérez De La Torre. Tot i tenir només 22 anys, De La Torre té experiència a Tercera, ja que entre els 36 partits disputats enguany amb el club de La Verneda i el seu pas previ pel Terrassa, suma més de 100 partits a la categoria. Futbolista de tarannà ofensiu, la darrera temporada va començar a jugar per banda, però va ser quan es va desplaçar a una zona més central que va millorar el seu rendiment. El que va ser el seu tècnic al Júpiter, Juanjo Garcia, el definia fa uns mesos com "un jugador amb unes condicions brutals. A nivell futbolísitic té coses que no té cap altre jugador del club. Té una velocitat de reacció impressionant, té una conducció amb pilota i amb velocitat bestial, té un nivell tècnic molt elevat... un jugador que nosaltres pensem té un nivell molt elevat".

FONT: BTV Esports


 
Àlex Torres va jugar al juvenil de l'Europa
(FOTO: CEEuropa.cat)







De La Torre és el segon fitxatge de l'Europa 2017-2018, després del defensa Àlex Torres. Aquest futbolista de 23 anys té un caràcter polivalent, i pot jugar tant de central com de lateral per les dues bandes. Torres arriba procedent del Cerdanyola, on ha jugat les dues últimes temporades. La temporada 2011-2012 havia jugat al juvenil A de l'Europa, sota les ordres de Jesús Mariano Angoy.


DANI PUJOL RENOVAT; NAVARRO, CIVIL, CANELADA, VARONA I FER, EN CAMÍ


Dani Pujol, velocitat i desequilibri per banda per al nou Europa 2017-2018
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Deprés de les renovacions ja signades dels capitans Alberto i Cano, i també del migcampista Uri, el club gracienc ja ha concretat la quarta continuïtat de futbolistes de la passada campanya: es tracta de l'extrem lleidatà Dani Pujol, que continuarà com a escapulat per segona temporada consecutiva. Pujol va arribar a mitja temporada, però de seguida es va convertir en titular indiscutible, disputant 18 partits en què va anotar 4 gols. 

FONT: BTV Esports

Als pròxims dies s'espera que l'Europa anunciï més renovacions. També a la part ofensiva, Javi Navarro ja ha confirmat al club la seva continuïtat, i la setmana vinent s'hauria de rubricar l'acord en paper. En circumstàncies similars es troba Xavi Civil, que ja ha arribat a un acord amb l'Europa per seguir, i si no hi ha res estrany, també hauria de signar la pròxima setmana. També està molt ben encarada la continuïtat de Rubén Canelada, que podria signar la renovació aquest dilluns. De la seva banda, tot apunta a què també el porter Fer i la perla de la base Varona continuaran al club, a manca de la signatura definitiva. 

Després de confirmar-se la baixa de Rubi, dels jugadors de la passada temporada quedaria només per definir si Dani Márquez continua o no. D'altra banda, caldrà també estar ben atent al futur dels dos jugadors de la casa que a l'última temporada van jugar cedits: Guillem Josa i Àlex Lozano.