dimarts, 20 de juny del 2017

Àlex Prat i Carles Tena, reforços per al mig del camp

Àlex Prat, segon futbolista del Júpiter que aterra al Nou Sardenya aquest estiu
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa s'ha reforçat aquest dilluns amb dos nous futbolistes. O per dir-ho encara amb més precisió, amb dos migcampistes. Després de molts dies, i tot i l'interès d'altres equips, el club gracienc ha pogut signar aquest dilluns al migdia al fins ara jugador del Júpiter Àlex Prat. Es tracta d'un dels jugadors amb més talent que ha jugat enguany al conjunt de La Verneda. Ha estat un fixe en l'equip de Juanjo Garcia, disputant 37 dels 38 partits de lliga, i anotant 4 gols (un d'ells, de falta contra l'Europa). Amb només 22 anys, apunta a convertir-se en un dels jugadors més prometedors de la categoria, amb bona capacitat passadora, gran colpeig de pilota, i precisió en les faltes directes. 

FONT: BTV Esports


Tena, jugant contra l'Europa a Les Grases
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'altre fitxatge del dia és també migcampista, tot i que ocupa posició de pivot més endarrerit que Prat. El fins ara futbolista del Santfeliuenc Carles Tena és un jugador de bona sortida de pilota i que dóna equilibri al mig del camp. Per entendre'ns, un futbolista que competirà segurament amb Uri per fer-se un lloc a l'onze titular. Ha estat un fixe d'Andrés González en les quatre temporades a Les Grases, que l'ha fet jugar en 33 partits de lliga aquesta passada temporada, en què ha anotat 2 gols. Té 24 anys, i es converteix en el cinquè fitxatge de l'Europa aquesta temporada.

Amb Prat i Tena, més els 3 fitxatges previs, els 9 futbolistes renovats i els 2 jugadors de la base que pugen al primer equip, Joan Esteva disposa ara mateix de 16 futbolistes. Tècnics i direcció esportiva continuen treballant per incorporar més jugadors que acabin de confeccionar la plantilla de l'Europa 2017-2018.


EL FEMENÍ FITXA ARI SAEZ I CARLA MOYANO DE L'ESPANYOL B

Ari Saez cobrirà la baixa a la porteria de Mónica Aguilar, que es retira
(FOTO: Facebook Ari Sáez)

Segons avança la web Futfem.cat, el femení A de l'Europa ja té els dos primers fitxatges per a la temporada vinent, i totes dues provenen de l'Espanyol B: es tracta de la portera Ari Sáez, i de la defensa Carla Moyano. La primera cobrirà la baixa de Mònica Aguilar, que deixa el futbol per motius personals. Segons paraules del tècnic de l'Europa Àlvaro Del Blanco a la susdita web, "és una portera jove amb una projecció esportiva il·lusionant. Amb grans reflexos, bon joc aeri, bona comunicació amb la defensa, i un excel·lent domini de la pilota amb els peus, imprescindible per a l'Europa".

De la seva banda, Carla és una jugadora polivalent, que es pot adaptar a posicions com la de lateral esquerre, dret, o fins i tot a l'extrem. L'entrenador de l'Europa la defineix com "una jugadora intensa defensivament, amb una gran intel·ligència en la lectura del joc i amb una tècnica individual treballada".

A tot això, l'Europa ha anunciat al web oficial que el cap de setmana del 19-20 d'agost es disputarà la primera edició del Trofeu Vila de Gràcia femení, que s'afegeix al ja tradicional torneg de presentació de l'equip masculí coincidint amb l'inici de Festes de Gràcia. Just una setmana després, el 26 d'agost, el femení A de l'Europa afrontarà les semifinals de Copa Catalunya contra el semifinalista de Champions i recent campió de Copa de la Reina diumenge passat, el primer equip del Barça.