dilluns, 1 de maig del 2017

Europa 0 - Granollers 0; falten 3 punts

L'Europa s'apropa una mica més a la permanència
(FOTO: Àngel Garreta / twitter CE Europa)

L'Europa ha sumat un altre punt, i s'apropa una miqueta més a la permanència a Tercera divisió. Els escapulats han empatat 0-0 amb el Granollers, en un nou partit amb la bona notícia de la porteria a zero però amb la dolenta de la sequera golejadora. Amb tot, els de Joan Esteva augmenten l'avantatge respecte a les places de descens no compensat: ara els graciencs tenen 4 punts de renda quan en queden 6 en joc, de manera que la salvació és a només un triomf en les 2 jornades que resten. De fet, amb 2 punts ja estarien pràcticament salvats, amb l'única excepció d'un triple descens català d'equips de Segona B (circumstància que ara mateix es dóna) sumat a un hipotètic triple empat final a punts entre Europa, Santfe i Montañesa, en què la diferència de gols general condemnaria o a graciencs o a santfeliuencs (ara mateix l'Europa té -8, i el Santfe -5). La primera oportunitat de segellar la salvació serà diumenge vinent a Palamós.

FONT: BTV Esports

FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

I aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Albert Cámara en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:


FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial EC Granollers

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia


Resultats 36ª jornada:

FONT: FCF.cat


FONT: Youtube CF Cerdanyola

FONT: BTV Esports

FONT: BTV Esports

FONT: BTV Esports


EL FEMENÍ A TANCA LA LLIGA AMB UN NOU TRIOMF

Un gol de Pili Porta en temps afegit ha donat la victòria sobre la botzina en l'últm partit a casa
(FOTO: Josep Maria Clemente / CEEuropa.cat)

El femení A de l'Europa s'ha acomiadat de la lliga amb un triomf al camp del Porto Cristo, per 1-2, amb doblet de Pili Porta. Amb la tretzena victòria de la temporada, l'equip d'Àlvaro Del Blanco acaba el campionat en la quarta plaça amb 48 punts, assolint la millor classificació de la història de la secció. 

FONT: CEEuropa.cat

Si voleu més detalls i imatges del partit, podeu consultar el web oficial del club, o la web 'Futfem.cat'.


FONT: FCF.cat