dijous, 11 de maig del 2017

Eduard Garreta: "Per sanejar l'Europa, calen entre 300.000 i 400.000 euros"

La situació econòmica que s'ha trobat la nova directiva és realment preocupant
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Aquest dilluns a les 18h va començar 'InfoGràcia Esports', el nou programa d'actualitat esportiva a Ràdio Gràcia, amb especial atenció a l'Europa. Així, l'espai que presenta Ramon Ortiz es va estrenar amb entrevistes a l'entrenador escapulat, Joan Esteva, al capità bicentenari Alberto González, i també al directiu Eduard Garreta. Aquesta última, especialment interessant i reveladora de la preocupant situació que s'ha trobat la nova directiva en els 100 primers dies de mandat que s'ha complert aquesta setmana. Garreta va comparar la situació actual del club al que en una societat mercantil seria "una suspensió de pagaments". El directiu escapulat va explicar que el club genera menys diners dels que gasta ara mateix, i va assegurar que, en espera dels resultats definitius de l'auditoria a la que s'està sotmetent l'Europa, "per sanejar el club, calen uns 300.000 o 400.000 euros". En aquest sentit, Garreta assegura que caldrà canviar el model del primer equip, perquè una plantilla amb jugadors de fora o fitxes altes és insostenible, i caldrà establir tres nivells salarials, en funció dels perfils de futbolistes que conformin la plantilla. El directiu escapulat va assegurar que els capitans Cano i Alberto i jugadors joves com Varona han de ser els pals de paller del vestidor gracienc, i va explicar que el nou secretari tècnic, Fernando Núñez, ja treballa pensant en la pròxima temporada.

També s'ha referit als 100 primers dies de mandat en termes similars el president europeista Víctor Martínez, en aquest reportatge de BTV:

FONT: BTV Esports


JOAN ESTEVA: "ENS JUGUEM LA VIDA, I S'HA DE NOTAR DES DE LA PRIMERA PILOTA"

Joan Esteva, diumenge passat a Palamós
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

S'apropa diumenge i la finalíssima davant el Sabadell B. Probablement, el partit més important dels últims anys al Nou Sardenya, final de Copa Catalunya inclosa. I és que si en aquell cas una derrota hauria estat una decepció, diumenge vinent hi ha moltíssimes coses més en joc. El futur del club, bàsicament. Al vestidor escapulat en són conscients, i aquest és el missatge que se'n desprèn de les paraules del tècnic, Joan Esteva, i també en les del capità Alberto, en l''InfoGràcia Esports' de Ràdio Gràcia. 

Podeu escoltar les 3 entrevistes en aquest link, o directament en aquest player:

FONT: InfoGràcia Esports (Ràdio Gràcia)


DOS ACOMPANYANTS GRATIS PER SOCI PER A LA FINAL DE DIUMENGE

La grada del Nou Sardenya ha de bullir diumenge per donar ales a l'Europa
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

El club també sap perfectament el que hi ha en joc diumenge vinent davant el Sabadell B, i és plenament conscient que el cop de la mala situació económica s'incrementaria encara més amb un hipotètic descens. És per això que després de la reunió de la junta del passat dilluns, l'Europa va decidir que cada soci pugui entrar de manera gratuïta amb 2 acompanyants en el partit de diumenge a les 12h al Nou Sardenya. No caldrà recollir entrades prèviament, sino que n'hi haurà prou amb presentar-se a la porta d'accés a l'estadi amb el carnet de soci i els dos acompanyants.


L'EUROPA JUGARÀ EL TORNEIG DELS HISTÒRICS 2017

L'Europa, en el Torneig dels Històrics de l'any passat
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa ha anunciat en el seu web oficial que participarà, un any més, en el tradicional Torneig dels Històrics del futbol català, que se celebra al mes d'agost al Municiapl del Guinardó. L'equip, campió en l'edició de l'any 2010, confirma així la primera data de la pretemporada 2017-2018. Serà la 21ª vegada en què l'Europa participarà en el prestigiós torneig que organitza cada any el Martinenc.


UMBRO VESTIRÀ L'EUROPA PER 4 TEMPORADES

Imatge de l'acte de signatura entre l'Europa i Umbro
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha tancat un acord per 4 temporades amb la prestigiosa marca de roba esportiva Umbro, que serà l'encarregada de vestir als equips del club gracienc, coincidint amb el temps de mandat de la nova junta directiva. No serà la primera vegada que Europa i Umbro van de la mà, ja que la marca anglesa ja havia vestit l'equip escapulat a principis d'aquest segle XXI. L'Europa s'uneix així a altres equips que també vesteixen aquesta marca, com l'Everton o el West Ham anglesos, el PSV Eindhoven holandès, o la selecció de la república irlandesa.