dissabte, 25 de març del 2017

Prèvia Pobla de Mafumet - Europa; prova de nivell

L'Europa va derrotar la Pobla a la primera volta
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Examen de nivell el que haurà d'afrontar l'Europa aquest diumenge a les 17h a la Pobla de Mafumet. Després del triomf més clar de la temporada (3-0 davant el Figueres), els escapulats volen enllaçar dues victòries consecutives per continuar mantenint o ampliant distàncies amb les places de descens directe i indirecte. L'equip només ha sumat 6 punts de 6 dues vegades aquesta temporada, i toca visitar un dels camps més complicats de la categoria, però aquesta és una bona oportunitat de reivindicar nivell i potencial. La Pobla és un dels equips que millor juga a futbol del grup català de Tercera, no hi ha dubte, però només té 5 punts més que els de Joan Esteva, i tots dos equips han guanyat el mateix nombre de partits (9). Difícil? Sí. Impossible? Ni molt menys.

Javi Iglesias i Abel Rita, dos dels escapulats que han jugat a la Pobla
(FOTO: 'Vamos, escapulados')

L'Europa arriba al partit després de guanyar per primer cop en 14 mesos per 3 gols de diferència (de fet, encara no havia guanyat per més d'un gol). També contra el Figueres, els graciencs van trencar la ratxa de 10 mesos sense marcar 3 gols en un partit. I la de deixar la porteria a zero, després de 8 partits encaixant. Les sensacions, doncs, són bones a la plantilla, que vol donar continuitat a la feina i el rèdit aconseguit per aquesta bona feina que en partits anteriors no havia obtingut el premi merescut.

La lesió de Varona a Vilassar el deixarà finalment un mes i mig de baixa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

De cara a aquest partit, Joan Esteva continua sense poder comptar amb els lesionats de llarga durada Joel CochRojas i Javi Navarro, que podria tornar en un parell de setmanes. També continuen de baixa Dani Márquez i Ignasi Varona, que aquesta setmana ha sabut que pateix un esquinç de grau 2 amb trencament i edema, i haurà d'estar un mes i mig de baixa.


EL RIVAL:

La Pobla, en el partit de la primera volta contra l'Europa
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

Bon futbol, però pecats de joventut. Potser seria un mica simple, però resumiria la temporada de la Pobla de Mafumet de Martín Posse en la temporada de retorn a Tercera després de l'aventura a Segona B. Parlis amb qui parlis als camps catalans de Tercera, tothom coincideix: la Pobla és, juntament amb el Peralada, l'equip que practica millor futbol. Però la joventut dels seus jugadors, que és un avantatge en facetes com el físic, els ha acabat passant factura en alguns partits. Són el segon equip que més empata a la lliga (14 partits de 30), i això significa molts punts deixats pel camí havent perdut només en 7 ocasions. De fet, la setmana passada van caure 1-0 a Sant Feliu, en la primera derrota de tot el 2017. Però, tot i aquesta magnífica ratxa de 12 partits sense perdre, la Pobla ocupa només la vuitena plaça a 7 punts del play-off. A 9 jornades per acabr la lliga, aquest sembla ja un objectiu complicat per als pobletans. A casa, això sí, només han cedit una derrota (0-2 amb el Peralada), i ja han passat 6 mesos d'aquella desfeta (18 de setembre). Empresa complicada, doncs, per a l'Europa, la d'assaltar el municipal pobletà. Però hi ha major estímul que un repte complicat...?

De cara a aquest partit, el tècnic Martín Posse no pot comptar amb el sancionat Vadillo, ni amb el lesionat Sergi Gestí.

Tècnic, fitxatges, baixes i jugadors que es mantenen a la Pobla de Mafumet
(FONT: Futbolcatalunya.com)

Si voleu veure com juga la Pobla de local, aquí teniu el partit d'ara fa unes setmanes contra el Vilafranca, en la retransmisssió de 'Futbol En Joc' de La Xarxa de Comunicació Local:

FONT: La Xarxa ('Futbol En Joc')


PRECEDENTS:


Faltaria afegir la victòria per 1-0 del partit de la primera volta
(FONT: Futbolme.com)

Segons el CD oficial d'Història i Estadística, Europa i Pobla de Mafumet s'han enfrontat en 19 partits oficials, amb un balan de 10 victòries escapulades, un únic empat, i 8 derrotes, 32 gols marcats i 23 d'encaixats. Ara fa tot jus 2 anys de l'última visita al camp de la Pobla, que va acabr amb triomf per 1-2 amb gol de Cano a l'últim minut.

En el partit de la primera volta, victòria per 1-0, amb Taka a la banqueta:


En el partit de la primera volta, victòria 1-0
(FONT: BTV Esports)


ESTADI:
MUNICIPAL LA POBLA DE MAFUMET
C/ Bassal s/n - 43140 (Pobla de Mafumet)
Diumenge 26 març, 17h.

  10 euros General.
5 euros Pensionistes.
  Gratis Socis Pobla Mafumet.

FOTOS: 'Vamos, escapulados!'

FONT: Google Maps

Temps previst per a diumenge a la Pobla de Mafumet
(FONT: meteosat.com)


Partits jornada 31:

FONT: FCF.cat



Agenda partits CE Europa:

FONT: CEEuropa.cat



EL FEMENÍ VOL TORNAR A GUANYAR AL CAMP DEL SANT GABRIEL

L'Europa va guanyar 4-2 en el partit de la primera volta
(FOTO: Fran Capell / CEEuropa.cat)

El femení A de l'Europa busca tornar a guanyar aquest diumenge a les 16h al camp del Sant Gabriel, després de la inesperada derrota de diumenge passat davant el Levante Las Planas (1-2). Feia 14 jornades que les escapulades no perdien, i ferides en l'amor propi, intentaran fer pagar els plats trencats a un clàssic del futbol català femení com el Sant Gabriel. L'Europa continua invicte a domicili aquesta temporada, i vol continuar aquesta sensacional ratxa. Això sí, ara fa 4 jornades que no guanyen, i de fet, només han sumat una victòria en els 7 últims partits. Una ratxa que ha deixat les gracienques en la quarta plaça amb 41 punts, ja gairebé sense opcions de lluitar per la promoció d'ascens a Primera que ara mateix disputaria el Seagull (ja que el líder, el Barça B, no podria pujar-la en condició de filial que té el primer equip a la categoria immediatament superior). En elpartit de la primera volta, l'Europa va guanyar per 4-2, amb gols de Clara (2), Andrea Porta i Carla.


FONT: FCF.cat