diumenge, 26 de març del 2017

Pobla de Mafumet 0 - Europa 0; un punt més de renda

L'Europa ha sumat en un camp complicat i deixa el descens directe ja a 7 punts
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa ha sumat aquesta tarda a la Pobla de Mafumet un d'aquells punts de formigueta que al final acaben ajudant a assolir objectius com la permanència. Pobletans i graciencs han empatat sense gols en un partit amb poques ocasions clares ni encert als metres finals. La nota més positiva és que els de Joan Esteva acumulen dues jornades amb la porteria a zero i 220 minuts seguits sense encaixar. A més, l'equip escapulat continua en la tretzena plaça, i augmenta la distància respecte al descens directe, que ara és 7 punts per sota. El capità Álex Cano ha vist avui la cinquena targeta groga de la temporada i es perdrà el partit de diumenge vinent a les 12h al Nou Sardenya, davant el Cerdanyola. 

BTV Esports

FONT: FCF.cat


Zona Mixta:

I aquestes eren les valoracions del tècnics Joan Esteva i Martín Posse en la roda de premsa posterior al partit, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial de l'Europa:

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CE Europa
-Web oficial Pobla Mafumet

-Tercera.cat
-Futbolcatalunya
-El Travesser
-L'Esportiu

-L'Independent de Gràcia
-Esports del Camp


Resultats 31ª jornada:

FONT: FCF.cat




FONT: BTV Esports


FINAL AL SOMNI DEL PLAY-OFF DEL FEMENÍ


L'Europa diu adéu matemàticament a la promoció d'ascens
(FOTO: Josep Mª Vintró / CEEuropa.cat)

Ha estat bonic mentre ha durat, i de ben segur que l'afició escapulada agraïrà al Femení A que l'hagi fet somiar amb l'ascens a Primera. Malauradament, però, les opcions matemàtiques d'aconseguir-lo s'han esvaït avui, amb l'empat 1-1 al camp del Sant Gabriel. I això que les escapulades s'havien avançat al minut 60 amb gol d'Alcócer. Però a 9 minuts del final, Maria ha empatat per a les de Sant Adrià, i el marcador ja no s'ha tornat a moure. Amb l'empat, les d'Álvaro Del Blanco continuen quartes a 3 punts de l'Espanyol B (pròxim rival, diumenge vinent a les 17h al Nou Sardenya). Amb tot, la diferència amb el Seagull ja és d'11 punts, quan només en queden 9 en joc. Així doncs, l'Europa continuarà jugant a Segona la temporada vinent. Confiem que l'experiència adquirida aquesta temporada (i que se suma a les anteriors) pugui servir per que la pròxima campanya les escapulades aspirin al lloc més alt de la classificació.

Més informació i imatges del partit, al web oficial de l'Europa, a 'Futfem.cat' o al Diari de Sant Adrià.


FONT: FCF.cat