dimecres, 6 d’abril del 2016

Poch, Rubi i Uri tornen a Gavà

Rubi i Uri jugaran per primer cop de visitants a La Bòbila
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Diumenge el partidàs Gavà-Europa per la segona plaça de la lliga amagarà moltes històries personals. En el vestidor escapulat hi ha ara mateix 2 jugadors i l'entrenador (a banda de part del cos tècnic) amb passat a La Bòbila, i hem volgut conèixer les sensacions prèvies de tots tres a pocs dies del transcendental partit. Aquestes són les converses que hem mantingut amb Uri González, Rubén Cruz 'Rubi' i el tècnic Albert Poch abans de l'entrenament d'aquest dimecres al Nou Sardenya:


URI GONZÁLEZ: "SÓN MOLTS RECORDS DEL QUE VAIG PASSAR ALLÀ"

(FOTOS: cfgava.blogspot.com.es/ (Havok) /// 'Vamos, escapulados!')

FONT: 'Vamos, escapulados!'


RUBI: "SEMPRE ÉS EMOCIONANT JUGAR CONTRA EL TEU EX-EQUIP"


(FOTOS: cfgava.blogspot.com.es/ (Havok) /// Àngel Garreta - CEEuropa.cat)


FONT: 'Vamos, escapulados!'


POCH: "SERÀ ESTRANY ENTRAR AL VESTIDOR VISITANT"

(FOTOS: Pere Puntí /// Àngel Garreta - CEEuropa.cat)

FONT: 'Vamos, escapulados!'


L'EX-ATLETI PEREA VISITA L'ENTRENAMENT DE L'EUROPA

L'ex-futbolista colombià Perea ha estat observant l'entrenament de l'Europa
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'entrenament de dimecres de l'Europa per preparar el partit a Gavà ha comptat amb la presència d'un visitant il·lustre: l'ex-defensa de l'Atletico de Madrid Luis Amaranto Perea. L'ex-futbolista colombià prepara una màster d'especialització tècnica, i ha observat atentament les evolucions dels homes d'Albert Poch. Acompanyat per un nombrós grup de persones, Perea ha estat conversant amb el preparador físic escapulat Juanjo Díaz i amb el seu auxiliar i scouter Gerard Piniés, molt interessat en els mètodes d'entrenament i l'instrumental tecnològic que apliquen en les sessions preparatòries de l'equip gracienc. Després d'una greu lesió de genoll, Perea va anunciar el passat mes de desembre que penjava les botes i que marxava a viure a Madrid per estudiar el curs UEFA a la Federació Espanyola de Futbol, amb l'objectiu d'acabar entrenant algun equip.

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Per cert, precisament Juanjo Díaz i el tècnic Albert Poch han valorat a BTV l'estat físic de la plantilla de cara al tram final de lliga:

FONT: BTV Esports


AUTOCAR A 5 EUROS PER AL GAVÀ-EUROPA

FOTO: 'Vamos, escapulados!'

Com ja va fer en el darrer desplaçament a Vilafranca, l'Europa torna a posar a la disposició de socis i aficionats escapulats un autocar per anar al partit a Gavà del pròxim diumenge. En aquest cas, l'autocar té un cost de 5 euros, i no inclou l'entrada al camp. Com sempre, es pot fer la reserva a les oficines del club del c/ Secretari Coloma 140 (11h a 14h i 17h a 20h) abans de divendres a les 20h. L'autocar només sortirà en cas que hi hagi un mínim de 40 reserves. Donada la importància del partit, amb la segona plaça i mig play-off en joc, i tenint en compte el precedent de Vilafranca (amb gaiebé un centenar d'aficionats escapulats desplaçats), s'espera una gran afluència de públic europeista, tant en l'autocar com en cotxes particulars. Tots els detalls, al web oficial del club.