dilluns, 1 de febrer del 2016

Peralada 0 - Europa 5; ja som aquí!

Gols i somriures; l'Europa continua convençut de culminar una reacció estratosfèrica
(FOTO: Àngel Garreta / CEEuropa.cat)

L'Europa depèn de sí mateix per fer play-off. Segurament pocs haurien apostat per la versemblança d'aquesta frase ara fa 8 jornades, quan l'equip estava en la dissetena plaça, amb els mateixos punts que el primer rival en zona de descens. Però 2 mesos després, l'equip d'Albert Poch ha sumat 20 punts dels últims 24, i s'ha plantat en la cinquena plaça de la classificació, a només 2 punts del play-off. O el que és el mateix, l'Europa torna a dependre de sí mateix per acabar la lliga entre els 4 primers i aspirar per quart any consecutiu a la lluita per l'ascens a Segona B. Encara no s'ha fet res, queda moltíssima feina per completar, molts patiments per viure, i moltes eufòries que cal evitar, però és de justícia ressaltar l'enorme reacció que ha tingut l'equip des que va començar el desembre. Ara que s'ha fet el més difícil, cal persistir, persistir i seguir persistint...

L'Europa ha passat avui com un vendaval de Tramuntana pel municipal de Peralada. Nils hauria pogut marcar al minut 1 en un xut fregant el pal, i al 2 Poves ha avançat l'equip amb una vaselina de cap que ha superat la mala sortida del porter local. Poves ha completat el doblet (tots dos a passada del millor assistent gracienc, Guzmán) abans del descans, situant-se ja amb 9 gols en lliga. Els mateixos que l'altre pitxitxi escapulat, Abel Rita, que avui ha marcat de penal (i ha acabat el partit amb problemes físics). Dos homes que han de sumar en l'apartat ofensiu s'han estrenat com a golejadors en la present lliga, completant la tarda: Nils i Rovira, que ha completat la maneta a passada de Montoro. Diumenge vinent a les 12h, partit importantíssim davant un rival directe, el Manlleu, empatat a 36 punts amb l'Europa, però en la sisena plaça. 

FONT: BTV Esports (Roger Matamoros)

FONT: FCF.cat

FONT: 'Vamos, escapulados!'


Zona Mixta:

Aquestes són les valoracions en roda de premsa dels tècnics Albert Poch i Arnau Sala, recollides per l'Àngel Garreta per al web oficial del club:

  

FONT: CEEuropa.cat


Així ho han vist:

-Web oficial CF Peralada

-FCF


El parTUIT de la grada:

FONT: twitter


Resultats Jornada 23:
 FONT: FCF.cat

Montañesa - Júpiter


FONT: BTV Esports

St. Andreu - Santfeliuenc


FONT: BTV Esports

Cerdanyola - Palamós

FONT: Cerdanyola FC

El femení ha derrotat el líder Seagull, amb remuntada inclosa
(FOTO: Josep Maria Clemente / CEEuropa.cat)

Pel que fa a la resta d'equips principals escapulats, poc ha faltat per culminar el cap de setmana perfecte: l'Europa B continua la maledicció dels empats, i ja en van 9 de seguits: el filial escapulat ha empatat 0-0 al camp de la Guineueta, i es manté en la cinquena posició, amb 32 punts, ja a 10 dels colíders Montcada i Premià. L'Europa juvenil ha guanyat 3-1 al Manresa, i puja al dotzè lloc amb 25 punts. I l'Europa femení ha aconseguit un gran triomf davant el líder Seagull, i remuntant un gol advers: amb el 3-1, les escapulades pugen a la sisena plaça, amb 21 punts).