dijous, 30 de juliol del 2015

L'Hospitalet 0 - Europa 0; bones sensacions


A l'Europa només li ha faltat trobar la manera de canviar el marcador, en un bon partit gracienc
(FOTO: 'Vamos escapulados!')

L'Europa ha deixat bones sensacions en el segon amistós de pretemporada, i primer amb un rival de superior categoria. Els escapulats han dominat i han estat superiors a L'Hospitalet, però no han trobat els mecanismes ofensius per traduir-ho en el marcador, que ha acabat amb el 0-0 inicial. Amb la lògica prudència amb què s'ha de prendre un partit de pretemporada, el cert és que els homes d'Albert Poch han donat bones sensacions, tant pel que fa a intencions futbolístiques com per la personalitat demostrada sobre la gespa. 

Pressió, joc combinatiu, bandes molt obertes... l'Europa de Poch ha imposat el nou estil davant un Segona B
(FOTO: 'Vamos escapulados!')

La primera part ha estat francament bona, amb domini del joc i les ocasions, però absència de gol. L'equip ha combinat el joc de toc movent la pilota de banda a banda amb els extrems Nils i Pedro Bilbao ben oberts, amb algun desplaçament llarg per sorprendre el rival, i també forta pressió que ha propiciat recuperacions i contres; així han arribat les primeres ocasions de gol, amb recuperació, cursa i xuts, primer de Nils per l'esquerra, i minuts després d'un combatiu Torrentbó per la dreta. Els laterals Alegre i Rubi (que ha fet un gran partit de desplegament físic i tàctic) han estat profunds, i en la sortida de pilota, el migcentre Uri s'incrustava entre els centrals per treure la pilota amb solvència, flanquejat pels centrals David López i Alberto. Els interiors Álex Fernández i Josa han tingut presència i protagonisme en la creació i també en la destrucció, i tot plegat ha servit per imposar el domini del joc davant un Hospi encara també en construcció. Els riberencs han tingut una bona ocasió amb una rematada de Carreras molt ben rebutjada per Fer amb una estirada molt àgil.

 Rubi ha estat dels escapulats més destacats, amb físic, profunditat i dinamisme per les dues bandes
(FOTO: 'Vamos escapulados!')

A la segona meitat, només Rubi i David López han continuat jugant respecte a la primera meitat, i han entrat GianniDotCanoFran Bea, PadillaPratsRoviraPovesMontoro i, ja durant la represa, Lozano. L'Europa ha continuat tenint major domini, i ho ha provat en córners i un parell de rematades ben intencionades, com una espectacular xilena de Poves. El canvi forçat de David López per molèsties físiques ha provocat moviments tàctics i jugadors fora de posició, com Padilla fent de central, Montoro d'interior, o Lozano d'extrem esquerre. Amb tot, l'equip ha decaigut una mica durant aquesta segona meitat, en què Gianni no ha hagut de fer cap intervenció. Dos partits de pretemporada, i de moment els dos nous porters escapulats continuen imbatuts. Al final, un empat sense gols que segurament no reflecteix els mèrits graciencs, per bé que això ara mateix és completament intranscendent. El pròxim partit serà el primer oficial de l'Europa de Poch: dissabte a les 19h al Nou Sardenya, debut a la Copa Catalunya en què els escapulats defensen el títol de campions. El rival, com l'any passat, serà l'Espanyol B.

Torrentbó i Poves han estat els davanters centres; als pròxims dies, n'arribarà un altre... i potser algú més
(FOTO: 'Vamos escapulados!')

Onze titular de l'Europa a L'Hospitalet*
(FONT: 'Vamos escapulados!')

*També han jugat Gianni, Dot, Cano, Fran Bea, Padilla, Prats, Rovira, Poves, Montoro i Lozano.

FONT: BTV Esports


POCH: "ME'N VAIG AMB BON SABOR DE BOCA"

El tècnic, durant el partit a L'Hospitalet
(FOTO: 'Vamos escapulados!')

Després del partit, el tècnic escapulat Albert Poch s'ha mostrat satisfet del bon partit que ha fet l'equip, per bé que relativitzant-ho molt per les alçades de la pretemporada en què ens trobem. L'entrenador de l'Europa ha confirmat que abans que acabi la setmana espera anunciar l'esperat fitxatge del davanter. I compte, perquè podria no ser l'únic jugador que arribi per completar la plantilla...

FONT: 'Vamos escapulados!'


Així ho han vist:

-Web oficial CE L'Hospitalet

-FutbolCatalunya (galeria imatges)