dilluns, 22 de juny del 2015

Oriol Dot continuarà per segon any a l'Europa

Oriol Dot, amo i senyor del lateral dret escapulat
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Un dels últims jugadors que quedava per signar la renovació, Oriol Dot, ha rubricat ja la seva continuïtat a l'Europa per a la pròxima temporada. El lateral dret escapulat ha estat titular indiscutible en la seva primera temporada a la Vila de Gràcia, esdevenint el segon jugador de tota la plntilla amb més minuts jugats en partits oficials (lliga + play-off + Copa Catalunya): n'ha jugat 3.708, només superat pel porter Rafa Leva (3.780). Dels 46 partits oficials que ha disputat l'Europa aquesta temporada, Dot n'ha jugat 42, 41 d'ells de titular. Xifres espectaculars per a un d'aquells futbolistes que no fa soroll fora del camp i diu tot el que ha de dir amb la pilota als peus. Enguany, el nou tècnic Albert Poch vol exprèmer el seu joc dotant-lo de més profunditat i atreviment, i tindrà la competència en la seva posició del nouvingut 'Rubi'. Elements suficients com per veure una versió encara millor del lateral de Gironella...

Poch vol que Oriol Dot trepitgi àrea i línia de fons amb més freqüència
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')


VALDERAS MARXA AL CERDANYOLA

L'Europa perd un altre migcampista
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

L'Europa perd un altre jugador al mig del camp, a més de Putxi i Javi Lara (que se'n van al Prat); Dani Valderas ha acceptat una oferta del Cerdanyola, i jugarà l'any vinent en el club vallesà. Després de 6 temporades, Valderas posa fi a una magnífica trajectòria de 172 partits, que el situen en el lloc nº 13 de la classificació de futbolistes escapulats amb més partits de lliga i play-off a la història de l'Europa. Des de ja fa un temps, incompatibilitats laborals havien fet que la seva presència a l'equip es reduís considerablement. Ara, el migcampista badaloní havia quedat en una situació molt incerta, ja que la seva continuïtat depenia de les altes i baixes que acabessin de dibuixar la plantilla definitiva de l'Europa. Davant de la possibilitat de quedar-se sense equip, Valderas ha optat per marxar a jugar al Cerdanyola, on coincidirà amb altres ex-escapulats amb els que havia coincidit a Gràcia als darrers anys, com Javi Sánchez o Diego. El vestidor perd un gran futbolista... i un oasi de gran gust musical. Molta sort, Dani, i gràcies per tot!

Valderas coincidirà a Cerdanyola amb Javi Sánchez, que ja ha estat presentat
(FOTO: CFC.cat)


LEVA, A LA XARXA: "NO ESTIC DOLGUT; EL FUTBOL SÓN CICLES"


L'ex-porter de l'Europa ha passat per La Xarxa
(FONT: La Xarxa)

Ara fa 3 dies, es feia oficial el nou destí de Rafa Leva: el Masnou. L'ex-porter de l'Europa ha passat avui pels micròfons del programa 'Esports En Xarxa' de La Xarxa de Comunicació Local, en una entrevista radiofònica amb Joan Barberà, i també en declaracions per a la versió televisiva del programa. Leva admet que hauria volgut continuar al club gracienc, però accepta amb naturalitat la seva marxa, i només té bones paraules per al nou tècnic escapulat Albert Poch (minut 9 del player):

FONT: La Xarxa

I aquí les declaracions televisives per a l''Esports en Xarxa' versió TV:

FONT: La Xarxa



L'EUROPA TORNA A JUGAR ELS HISTÒRICS

L'Europa ja va jugar els Històrics l'any passat
(FOTO: 'Vamos, escapulados!')

Després d'uns anys d'absència, avui l'organització del Torneig dels Històrics ha fet públic que l'Europa jugarà per segon any consecutiu el prestigiós torneig estiuenc al camp del Martinenc. Enguany el torneig celebra l'edició nº 30, i es disputarà del 3 al 9 d'agost, en l'habitual format de triangulars de 45 minuts. Dimarts vinent se celebrarà el sorteig a les 19h a l'escenari del torneig, el Municipal del Guinardó. L'Europa serà en el segon bombo, juntament amb Vilafranca, Rubí i Montañesa. Els csaps de sèrie seran els tres equips de Segona B (Cornellà, Badalona i L'Hospitalet) i el vigent campió (Sant Andreu). I en el tercer bombo hi haurà els nouvinguts a Tercera Júpiter i Granollers, i dos equips de Primera Catalana: el Sants i l'amfitrió Martinenc.