dijous, 28 de maig del 2015

El Jerez-Europa no es podrà seguir per TV


Aquesta vegada, no hi haurà opció de veure el Jerez-Europa per streaming
(FONT: twitter @alexsisimo)

L'eliminatòria Jerez-Europa sembla maleïda per als aficionats escapulats. Si ja de per sí la dificultat del viatge farà que pocs seguidors europeistes puguin desplaçar-se a Jerez de los Caballeros per veure el partit de tornada in-situ, les exigències econòmiques del club extremeny evitaran també que el partit es pugui presenciar per streaming, com s'ha fet en altres ocasions. Els companys de BTV tenien intenció de fer la retransmissió a travès del seu lloc web, però el Jerez CF demanava una quantitat desmesurada de diners per poder-lo oferir. En principi, tampoc Canal Extremadura farà la retransmissió televisiva per motius similars, de manera que els aficionats escapulats que es quedin a Catalunya hauran d'esperar al resum televisiu posterior al partit per poder veure imatges del Jerez-Europa. Així, l'única manera per seguir el partit en directe seran el twitter oficial de l'Europa, o també la ràdio: Barcelona FM oferirà el partit en viu pel 91.0 de la FM, el web de BTV, o l'aplicació per a telèfons mòbils de l'emissora. Canal Extremadura ràdio i 'Radiogolex' de la Cadena Cope Badajoz han confirmat ja que també seran en directe des de l'estadi Manuel Calzado. 


DIEGO BARRERO: "L'EUROPA ESTÀ UNA MICA PER SOBRE NOSTRE, PERÒ ELS HI POSAREM MOLT DIFÍCIL"

FOTO: resultados-futbol.com

El defensa del Jerez CF Diego Barrero ha estat avui el protagonista del rival de l'Europa que ha passat pel programa 'Minuto 30' de Canal Extremadura ràdio. Barrero ha incidit que tan important com intentar marcar-li un gol als graciencs és deixar la seva porteria a zero, i tot i assegurar que veu l'equip de Pedro Dólera una mica superior al Jerez, adverteix que li posaran les coses molt difícils a l'Europa (minut 14'30" del player):


FONT: Canal Extremadura



Qui també s'ha referit al partit, però a Canal Extremadura TV, és el migcampista Juan Germán, qui per cert és un dels candidats de l'equip dels 'Templaris' a la gal·la dels millor futbolistes extremenys que es fa aquesta nit (minut 7' del player):


FONT: Canal Extremadura


EL JEREZ FA UNA CRIDA A LA SEVA AFICIÓ

FONT: twitter Jerez CF

Ahir explicàvem que el president del Jerez havia reconegut que el ritme d'entrades per al partit de diumenge a les 19h entre l'equip extremeny i l'Europa estava sent fluix. Precisament per intentar animar els seus, el club de Jerez de los Caballeros ha fet una crida per omplir diumenge el Manuel Calzado. Amb tot, algun aficionat s'ha queixat a través de les xarxes socials dels preus, que recordem són de 5 euros per als socis locals, i 10 euros (anticipada) o 12 (dia de partit a taquilles) per al públic general.


FONT: twitter

Els que també han fet una crida a l'afició extremenya són els membres del grup d'animació 'Frente Templario', a través d'un vídeo motivacional (on, per cert, s'observa novament el mal estat de la gespa del camp de 'La Pipa'):

FONT: Youtube Frente Templario